A munkám során többször fordultak már hozzám pályakezdő mérnökök, geodéták, kivitelezők, hogy segítsek nekik egy-egy Civil 3D® szoftverrel kapcsolatos kérdésük megválaszolásában. Azt tapasztaltam, hogy a felsőoktatásban nem igazán van idő arra, hogy mélyebben megismerkedjenek ezzel a szoftverrel, holott a mindennapi munkát lényegesen megkönnyítené.

Elérhető ma hazánkban Civil 3D® tanfolyam, azonban ezek személyes jelenlétet igénylő tantermi képzések. Az elmúlt év tapasztalatai is azt támasztották alá, hogy sokkal jobb és hatékonyabb tud lenni egy online elérhető tanfolyam, amelyet a tanuló
– bármikor elérhet,
– saját időbeosztása szerint dolgozhat fel, és
– akárhányszor visszanézhet.

Két típusú tanfolyam elkészítése mellett döntöttem:

Kezdő tanfolyam

Amennyiben még csak most ismerkedsz a Civil 3D® szoftverrel, ez a tanfolyam a megfelelő számodra

Haladó tanfolyam

A haladó tanfolyam azoknak szól, akik már alapszinten ismerik a Civil 3D® szoftvert, de szeretnék munkájukat gyorsabbá, hatékonyabbá tenni. 

„Az AUTODESK® és az AUTOCAD® az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Ez a webhely független az Autodesk, Inc.-től, és nem áll kapcsolatban az Autodesk, Inc.-vel, nem engedélyezi, nem támogatja, nem szponzorálja vagy más módon nem hagyja jóvá.”